SymbolerKlar-08

BEING SERIOUS ABOUT OUR WORK

         BUT NOT TAKING

OURSELVES TOO SERIOUSLY

FOUNDER & GRAPHIC DESIGNER

Anna Katrin Karlsson

Anna kom til Norge fra Stockholm for å studere ved KHiO, Statens kunsthøgskole i Oslo. Hun endte opp med å bli her i Oslo, og startet opp Forest for rundt 15 år siden.

I tillegg til å elske den kreative prosessen som designer, liker hun også veldig godt å samarbeide med alle slags mennesker. Hun prøver alltid å finne det riktige uttrykket for ethvert prosjekt, og gi kunden en visuell løsning som de egentlig ikke visste at de ville ha.

Anna bor faktisk også midt i skogen i Oslomarka. Når hun ikke jobber, finner du henne på løp- eller skiturer, eller i hagearbeid med en grønn smoothie i hånden.

PROJECT MANAGER & STRATEGIST

Anne-Sophie Bret-Morel

Som barn ønsket Anne-Sophie å bli luftpilot, men fremtiden ville noe annet. 24 år senere, og med internasjonal bakgrunn fra store selskaper og byråer, flyr ambisjonene fortsatt høyt.

Uansett om det gjelder internasjonale kampanjer eller kommunikasjonsstrategi for nye virksomheter, er målet det samme for Anne-Sophie: Å skape en følelse som folk virkelig vil huske. Hun vil alltid gå så langt som overhodet mulig for å finne alle typer ideér og ressurser, selv om himmelen i starten ser ut til å være grå. Over skyene finner Anne-Sophie alltid klarhet og strålende lyse ideer.

Hvis det er Anne-Sophie du leter etter, vit at hun antakelig også henter frem den manglende brikken til puslespillet, som du for lengst hadde gitt opp å finne (alt mens hun drikker dagens 36.e latte).

VÅR KOLLABORATIVE CV