SymbolerKlar-08

Strategi

Vårt mål som designstudio er å sørge for at vi hele tiden leverer det beste for våre kunder. For å kunne tilby en mest mulig komplett tjeneste, bruker vi en global tilnærming, ved å kombinere design med strategi. Vi jobber tett med deg for å nå dine mål, din målgruppe og dine forventninger — gjennom en strategisk og analytisk tilnærming, blandet med en inspirerende merkevarebygging og historiefortelling. Å ha eksperter fra samme byrå som hjelper deg både med strategi og design, fører til en mer sammenhengende visjon gjennom hele prosessen, og skaper en mer effektiv og helhetlig merkevare og identitet.

Merkevarer handler ikke bare om logoer, farger og slogans

Hvorfor er merkevarestrategi den hemmelige ingrediensen til suksess? En merkevarestrategi vil hjelpe deg å forstå hvor virksomheten din er posisjonert nå, og definere hvor du ønsker å være posisjonert i fremtiden. Med en merkevareposisjonerings-, benchmark- og trendrapport skaper vi sammen neste steg for merkevaren din, og hjelper deg med å differensiere produktet eller tjenesten din fra konkurrenter og deretter skille dere ut i det overfylte markedet.

Et lite byrå med stor ekspertise

Gjennom vår kunstneriske visjon lager vi et design som er nærmest mulig dine mål, ditt marked og dine verdier, samtidig som vi holder et øye med trender for å skape opplevelser og merkevarer som vil bli husket. Vårt studio er lite og fleksibelt, og gir deg en smidighet og en rask prosess – med mulighet til å oppnå raskere resultater. Med mer enn 15 års erfaring nasjonalt og internasjonalt, beveger vi oss raskt og tilpasser oss endringer i markedet i dagens hektiske forretningsmiljø. Med et høyt nivå av involvering og samarbeid i våre kunders strategiprosess, har vår mer personlige og praktiske tilnærming tillatt oss å oppnå mer øyeblikkelig umiddelbare resultater enn de mer tidkrevende prosessene til flere av de større byråene;)


Målet med en grundig og tydelig designprofil som inneholder alle disse elementene, er å gi ditt firma et gjennomtenkt og helhetlig visuelt uttrykk som dine kunder raskt kan gjenkjenne i mylderet av visuelle inntrykk de møter hver dag. En grafiske profil skal vise mottageren hva ditt firma er, og hva du/dere ønsker og kommunisere.

For å kunne tilby en mest mulig komplett tjeneste, bruker vi i Forest designbyrå en global tilnærming ved å kombinere design med strategi i et tett og fleksibelt samarbeid med våre kunder.

Ønsker dere hjelp med merkevarestrategi? 
Kontakt oss for en uforpliktende prat.